Izdelki za zdravljenje glivične okužbe kožnih gub in dimelj

Če imate glivično okužbo kožnih gub, ali okužbo v predelu dimelj, čim hitreje začnite z zdravljenjem, da se okužba ne bo razširila na druge dele telesa ali se poslabšala. Za učinkovito zdravljenje okužbe in lajšanje neprijetnih znakov bolezni boste morali uporabiti protiglivično zdravilo z aktivno učinkovino, kot je klotrimazol ali bifonazol.

Canesten<sup>Ⓡ</sup> 10mg/g krema<sup>1</sup>

Canesten 10mg/g krema1

Krema z aktivno protiglivično učinkovino klotrimazol zdravi glivično okužbo v kožnih gubah ali kože na predelu dimelj in odpravlja neprijetne znake glivične okužbe. Kremo nanesemo 2-3 krat dnevno na prizadeta mesta. Posvetujte se z zdravnikom ali farmacevtom glede zdravljenja.

Canespor<sup>®</sup> 10mg/g krema<sup>2</sup>

Canespor® 10mg/g krema2

To zdravilo se na prizadeta mesta nanese enkrat dnevno. Lajša srbenje in rdečino ter pozdravi glivično okužbo v treh tednih. Zdravilo vsebuje protiglivično bifonazol, ki deluje proti večini povzročiteljev glivične okužbe kože po telesu. Krema je na voljo v lekarnah brez recepta.

Canespor<sup>®</sup> 10mg/g dermalno pršilo<sup>3</sup>

Canespor® 10mg/g dermalno pršilo3

Priročno pršilo je namenjeno za uporabo na težje dostopnih predelih kože (na primer hrbet, poraščeni deli telesa), kjer je prisotna glivična okužba kože. Tako kot krema tudi razpršilo vsebuje protiglivično učinkovino bifonazol, ki zdravi glivično okužbo kože in lajša simptome glivične okužbe kože. Canespor® 10mg/g dermalno pršilo nanesemo enkrat dnevno na prizadeta mesta. Dermalno pršilo je na voljo v lekarnah, brez recepta.

1 Navodilo za uporabo Canesten® 10mg/g krema.
2 Navodilo za uporabo Canespor® 10mg/g krema.
3 Navodilo za uporabo Canespor® 10mg/g dermalno pršilo.

Top