O Canestenu

Naša naloga je obvarovati ljudi po vsem svetu pred nelagodjem zaradi težav, ki jih povzročajo glivice na koži ali bakterije in glivice v intimnih predelih – verjamemo namreč, da vas ne sme nič ustaviti pri tem, da živite življenje tako, kot ga želite, udobno in samozavestno.
 

Nasmejana mlada temnolaska v rdeči majici, ki napenja mišice

Zato vam želimo pomagati z učinkovitimi, znanstveno podkovanimi, inovativnimi rešitvami in zanesljivim znanjem: tako boste imeli nadzor nad svojim intimnim zdravjem in zdravjem svoje kože, med pomembnimi trenutki vašega življenja pa boste imeli eno skrb manj.  

Kemična struktura klotrimazola

Znanost se pretaka po naših žilah

Že od šestdesetih let 20. stoletja smo strokovnjaki za glivice, saj je takrat Bayerjev raziskovalec, profesor Karl Heinz Büchel, dosegel revolucionarni preboj in razvil učinkovino klotrimazol, ki deluje proti glivicam. Klotrimazol je bil registriran nekaj let pozneje v Nemčiji in začeli so ga uporabljati v okviru blagovne znamke Canesten®. Kot prvi smo razvili originalno zdravilo iz klotrimazola, ki ni samo učinkovit pri zdravljenju glivičnega vnetja, ampak zdravi tudi njegov prvotni vzrok. Nato smo razvili nove izdelke in tako vnesli to močno sestavino v različne oblike, tako da lahko vsak izbere takšno zdravilo, ki najbolje ustreza njegovim potrebam.

Za zagotovitev varnosti in učinkovitosti naših zdravil smo izvedli številne klinične preskuse in uporabili različne metode. Vendar se naša zgodba ne konča tukaj.

Oznaka blagovne znamke Canesten, Vodilni na svetu v zdravljenju glivičnih okužb nožnice

Nenehno izboljšujemo in razvijamo prvorazredne rešitve, ki preverjeno delujejo

Glavni namen zdravil Canesten® je, da vam zagotovi udobje in samozavest, to pa pomeni, da je veliko našega dela odvisno od vašega zaupanja v nas. Na podlagi svojega več kot 40-letnega mednarodnega znanstvenega znanja, raziskav in kliničnega strokovnega znanja še naprej nenehno razvijamo in zagotavljamo učinkovite prvorazredne rešitve, ki vam pomagajo pri diagnozi, zdravljenju in preprečevanju težav. Še danes si nenehno prizadevamo izboljšati svoje izdelke, saj smo predani cilju, da jih še dodatno izboljšamo z vsakim novim znanstvenim odkritjem – prepričani smo, da bi bil profesor Büchel s svojo izvirno ekipo pionirjev izjemno ponosen na naša prizadevanja.

Prepričani smo, da smo ravno zaradi tega vodlini na svetu v zdravljenju glivične okužbe nožnice1.

Nicholas Hall’s global CHC database DB6 2021

Odkrijte izdelke

CANESTEN® 1 SET, mehka vaginalna kapsula in krema

Canesten®

Canesten® 1 500 mg mehka vaginalna kapsula

Več informacij

Canesten® 3 SET

Canesten®

Canesten® 3 set 200 mg vaginalne tablete in 10 mg/g krema

Več informacij

Canesten®3 vaginalne tablete 200mg in aplikator

Canesten®

Canesten® 3 200 mg vaginalne tablete

Več informacij

Canesten® 3 vaginalna krema

Canesten®

Canesten® 3 20 mg/g vaginalna krema

Več informacij

Canesbalance vaginalni gel

Canesbalance®

Canesbalance® vaginalni gel

Več informacij

Canespor 10 mg/g krema

Canespor®

Canespor® 10 mg/g krema

Več informacij

Canespor 10mg/ml dermalno pršilo

Canespor®

Canespor® 10 mg/ml dermalno pršilo

Več informacij

Canesten 10mg/g krema

Canesten®

Canesten® 10 mg/g krema

Več informacij