CANESTEN® 3 SET

CANESTEN<sup>®</sup> 3 SET

CANESTEN® 3 SET

Zdravilo Canesten® 3 set vsebuje: 3 vaginalne tablete, 1 aplikator za vstavitev vaginalnih tablet in tubo z 20 g kreme.

Odmerjanje in trajanje zdravljenja

Ker sta običajno okuženi nožnica in zunanje spolovilo, je potrebno kombinirano zdravljenje obeh okuženih mest. Zdravilo Canesten® vaginalne tablete je namenjeno za vaginalno uporabo (uporabo v nožnici). Zdravilo Canesten® krema je namenjeno za uporabo na zunanjem spolovilu.

Zdravljenje nožnice: 3 večere zapored pred spanjem vstavite vaginalno tableto v nožnico tako, kot je opisano v navodilih za pravilno uporabo. Znaki in simptomi, ki jih povzroča glivična okužba nožnice, se običajno izboljšajo v 7 dneh po začetku zdravljenja (oz. po uporabi 3 vaginalnih tablet). Če znaki in simptomi okužbe ne izginejo popolnoma, če se stanje poslabša ali se okužba ponovi, se posvetujte z zdravnikom.

Zdravljenje zunanjega spolovila (pri ženskah in moških): 2- do 3-krat na dan nanesite tanko plast kreme na zunanje spolovilo in jo vtrite (do zadnjične odprtine pri ženskah ter na glavico in kožico pri moških).Zdravljenje z zdravilom Canesten® krema traja običajno od 1 do 2 tedna. Če znaki in simptomi okužbe ne izginejo popolnoma, če se stanje poslabša ali pa se okužba ponovi, se posvetujte z zdravnikom

Canesten® navodilo za uporabo

Top