Zdravljenje bakterijske vaginoze

Če ste opravili testiranje z našim testom za samotestiranje Canestest ali če je zdravnik postavil diagnozo in veste, da imate bakterijsko vaginozo, lahko simptome zdravite z gelom za vaginalno uporabo. Geli, ki vsebujejo mlečno kislino za vaginalno uporabo, kot je tudi gel Canesbalance, uravnavajo pH-ravnovesje nožnice.

Gel Canesbalance odpravlja neprijeten vonj in povečan izcedek, zavira rast slabih bakterij in spodbuja rast dobrih bakterij.

Uporabljamo ga 7 dni, simptome pa ublaži že v 2–3 dneh. Gel je preprost za uporabo, saj ga nanesemo s pomočjo priročnih in higienskih tub.

Več informacij o gelu Canesbalance.Glivična okužba nožnice in bakterijska vaginoza

Mnoge ženske zamenjujejo bakterijsko vaginozo z glivično okužbo nožnice, čeprav se simptomi in vzroki razlikujejo. Bakterijsko vaginozo povzroči bakterijska okužba, glivično okužbo nožnice pa okužba s kvasovkami1.

S pomočjo našega zanesljivega testa za samotestiranje Canestest lahko v samo 10 sekundah ugotovite, katero okužbo imate, da boste lahko izbrali ustrezno zdravljenje.Odpravite dvome in izberite pravo zdravljenje.

Več informacij o testu za samotestiranje CanestestViri:
1. P E Hay MRCP, A Ugwumadu MRCOG and J Chowns MBBS, Department of Genitourinary medicine, St. Georg’s Hospital, London, UK, “Sex, thrush and bacterial vaginosis”, International Journal of STD&Aids 1997; 8:603-608


Canesbalance navodilo za uporabo
Canestest navodilo za uporabo
Top