Izdelki

Intimno zdravje

Glivična okužba nožnice

CANESTEN<sup>®</sup> 3 SET

CANESTEN® 3 SET

Zdravilo Canesten® 3 set vsebuje: 3 vaginalne tablete, 1 aplikator za vstavitev vaginalnih tablet in tubo z 20 g kreme.

CANESTEN<sup>®</sup> 3 VAGINALNA KREMA

CANESTEN® 3 VAGINALNA KREMA

Zdravilo Canesten® 3 vaginalna krema vsebuje: tubo z 20 g kreme in 3 aplikatorje.

CANESTEN<sup>®</sup> 3 VAGINALNE TABLETE

CANESTEN® 3 VAGINALNE TABLETE

Zdravilo Canesten® 3 vaginalne tablete vsebuje: 3 vaginalne tablete in 1 aplikator za vstavitev vaginalnih tablet.

CANESTEN<sup>®</sup> 1 SET, mehke vaginalne kapsule

CANESTEN® 1 SET, mehke vaginalne kapsule

Zdravilo Canesten® 1 set, mehke vaginalne kapsule in krema vsebuje: eno mehko vaginalno kapsulo, en aplikator za vstavitev mehke vaginalne kapsule in tubo z 20 g kreme.

Bakterijska vaginoza

Canestest

Canestest

Canestest: odpravite dvome in izberite pravo zdravljenje

Če se spopadate z vaginalnimi okužbami, ste morda manj samozavestne in imate občutek, da nimate nadzora nad svojim telesom, da o neudobju sploh ne govorimo. S pomočjo testa Canestest in vaših simptomov, lahko same v udobju svojega doma s skoraj 90% natančnostjo ugotovite, katere vrste okužbe imate2. Gre za rešitev, ki vam bo vrnila nadzor nad intimnim zdravjem ter vam omogočila, da izberete zdravljenje, ki bo učinkovito odpravilo vašo okužbo.

Canesbalance

Canesbalance

Gel Canesbalance klinično1 dokazano zdravi simptome bakterijske vaginoze, tako da obnovi normalno pH-vrednost in vaginalno floro.

Zdravje kože in stopal

Glivična okužba stopal

Canespor<sup>®</sup> 10mg/g krema<sup>1</sup>

Canespor® 10mg/g krema1

To zdravilo se na prizadeta mesta nanese enkrat dnevno. Lajša srbenje in rdečino ter pozdravi glivično okužbo v treh tednih. Zdravilo vsebuje protiglivično učinkovino bifonazol, ki deluje proti večini povzročiteljev glivične okužbe stopala. Krema je na voljo v lekarnah brez recepta.

Lišaj

Canespor<sup>®</sup> 10mg/g krema<sup>1</sup>

Canespor® 10mg/g krema1

To zdravilo se na prizadeta mesta nanese enkrat dnevno. Lajša srbenje in rdečino ter zdravi glivično okužbo kože. Priporočeno trajanje zdravljenja je tri tedne. Zdravilo vsebuje protiglivično učinkovino bifonazol, ki deluje proti večini povzročiteljev glivične okužbe kože po telesu. Krema je na voljo v lekarnah brez recepta.

Canespor<sup>®</sup> 10mg/ml dermalno pršilo<sup>2</sup>

Canespor® 10mg/ml dermalno pršilo2

Priročno pršilo je primerno za uporabo na težje dostopnih predelih kože, kjer je prisotna glivična okužba kože, priporoča se uporaba na poraščenih predelih kože ali na večjih površinah kože (na primer hrbet). Tako kot krema tudi pršilo vsebuje protiglivično učinkovino bifonazol, ki zdravi glivično okužbo kože in lajša simptome glivične okužbe kože. Canespor® 10mg/ml dermalno pršilo nanesemo enkrat dnevno na prizadeta mesta. Dermalno pršilo je na voljo v lekarnah brez recepta.

Glivična okužba kožnih gub

Canesten<sup>Ⓡ</sup> 10mg/g krema<sup>1</sup>

Canesten 10mg/g krema1

Krema z aktivno protiglivično učinkovino klotrimazol zdravi glivično okužbo v kožnih gubah ali kože na predelu dimelj in odpravlja neprijetne znake glivične okužbe. Kremo nanesemo 2-3 krat dnevno na prizadeta mesta. Posvetujte se z zdravnikom ali farmacevtom glede zdravljenja.

Canespor<sup>®</sup> 10mg/g krema<sup>2</sup>

Canespor® 10mg/g krema2

To zdravilo se na prizadeta mesta nanese enkrat dnevno. Lajša srbenje in rdečino ter pozdravi glivično okužbo v treh tednih. Zdravilo vsebuje protiglivično bifonazol, ki deluje proti večini povzročiteljev glivične okužbe kože po telesu. Krema je na voljo v lekarnah brez recepta.

Canespor<sup>®</sup> 10mg/g dermalno pršilo<sup>3</sup>

Canespor® 10mg/g dermalno pršilo3

Priročno pršilo je namenjeno za uporabo na težje dostopnih predelih kože (na primer hrbet, poraščeni deli telesa), kjer je prisotna glivična okužba kože. Tako kot krema tudi razpršilo vsebuje protiglivično učinkovino bifonazol, ki zdravi glivično okužbo kože in lajša simptome glivične okužbe kože. Canespor® 10mg/g dermalno pršilo nanesemo enkrat dnevno na prizadeta mesta. Dermalno pršilo je na voljo v lekarnah, brez recepta.

Plenični izpuščaj

Protiglivična krema

Protiglivična krema

Posvetujte se z zdravnikom.

Bepanthen<sup>®</sup>  mazilo za nego kože pod pleničko<sup>2</sup>

Bepanthen® mazilo za nego kože pod pleničko2

Bepanthen® mazilo klinično dokazano deluje proti pleničnemu izpuščaju, ki ga ne povzroča kandida, tako da na koži ustvari zaščitni sloj, ki koži omogoča dihanje ter dojenčkovo ritko ščiti pred dražili, kot so urin, blato in drgnjenje kože ob tesno pleničko. Vsebuje dekspantenol (provitamin B5), ki nežno spodbuja naravno regeneracijo kože . Mazilo Bepanthen® mazilo je na voljo v lekarnah brez recepta.


L.SI.MKT.11.2017.2178

Top